Jdi na obsah Jdi na menu
 

17. 1. 2016

Kurzy 2016-2019

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Reference na Kurz paleo a SCD vaření 27.1.2019

Adél, 29. 1. 2019 20:37

Dne 27.1.2019 jsem se zúčastnila kurzu Paleo a SCD vaření a bylo to skvělé. Sešli se moc příjemní lidé, Wendy nám průběžně povídala zajímavosti z teorie a brzo jsme se pustili do vaření, ze kterého vzešly úžasné dobroty - mými favority se staly knedlíky z banánové mouky a zeleniny, pak paštika z kaštanového pyré s chlebovými plackami a pochutnali jsme si na spoustě úžasných dobrot sladkých - jako jsou lívance, muffiny, sušenky.. čas byl vyplněn do poslední minuty a vše probíhalo v pohodové přítelské atmosféře. Na kurzu se člověk dozví i to, co z receptů nevyčte a získá odvahu se do všeho pustit. Doporučuju! :-)

Reportáž Náplavka

Eva Vršecká, 1. 5. 2018 10:03

Krásný 1. Máj

zde je slíbený odkaz na reporátž, které jste součástí. Mockrát Vám děkuji, za vaše užasná slova a Váš čas!

https://www.youtube.com/watch?v=KCWkJIicpnI&t=7s

Re: Reportáž Náplavka

Wendy, 1. 5. 2018 11:00

my děkujeme, že jste si nás vybrala a ocenila to co děláme :-)

Poděkování

Pavla J., 15. 12. 2016 16:45

Ráda bych moc poděkovala Wendy za její letošní bezvadné individuální kurzy paleo a bezlepkového pečení/vaření. Nejenže jsem se seznámila s novými surovinami a novými postupy, recepty mám v kuchyni neustále po ruce, ale navíc vládne při pečení u Wendy velmi přátelská a milá atmosféra. Když jsme jeli s kamarádkou na druhý kurz, jeli jsme tam s nadšením, jako k vlastní rodině :-). Moc děkuji Wendy a přeji krásné vánoční svátky a vše nejlepší do Nového roku :-)

Re: Poděkování

wendy, 22. 12. 2016 4:28

i já děkuji, sejde se tu vždy prima parta lidiček :-) i pro mne je to více než práce, příjemně strávený den s podobně naladěnými lidmi plný inspirace a pohody :-)

individuál

Simona, 14. 9. 2016 18:32

Kurz bezlepkového a paleo pečení jsem absolvovala v klidu doma s kamarádkou a Wendy. Kurz mohu jen doporučit. Wendy je žena inspirativní, snaží se maximálně vyjít vstříc, podle toho, co kdo potřebuje. Obohatila můj jídelníček o poklady jako je datlová pasta nebo jablečná mouka. Oboje jsem si zamilovala, stejně tak moje rodina.

Kurz INDIVIDUÁL

Božena, 12. 8. 2016 11:40

Objednala jsem si tento kurz, na kterém si mohu ve vlastní kuchyni upéci vybrané pečivo. Tři dny před konáním kurzu jsem si ale zlomila ruku. A jak to dopadlo? Nevzdala jsem to ani já, ani Wendy, která ochotně přijela a upekla všechny dobroty sama. Týden jsem měla co jíst a rodince to také moc chutnalo. Ještě jednou Ti Wendy mnohokrát děkuji za ochotu a inspiraci.

Podekovani

Lenka, 21. 2. 2016 17:40

Mila Wendy a Terko,
Velmi Vam dekuji za prupravu a seznamovani s taji bezlepkoveho peceni.Nyni mam vice jasno v tom jak a co a ted musim trenovat,Vsem,kteri chteji pochopit princip a naucit se jak na to velmi doporucuji tento kurz.Stravite prijemny cas a jeste se neco naucite a to za to preci stoji

DBK leden 2016

Marketa, 4. 2. 2016 11:42

Tak tohle byl muj treti kurz a musim rict, ze se mi libil asi uplne nejvic! Z toho, co jsme upekly a donesly domu, nezbyl ani drobecek, uplne nejvyssi hodnoceni ziskava brownies, uz jsem pekla i doma a deti se uz zase hlasi, ze bych mela upect... Wendy, Terko, diky! :-) Je to parada, ze si muzeme vsechno vyzkouset a videt cely proces peceni, clovek se pak neboji doma do neceho sam pustit. A uz se tesim na dalsi kurz!;-)

Re: DBK leden 2016

Wendy, 4. 2. 2016 12:19

moc děkuji za zpětnou vazbu. jasně že byl nejlepší, jedna dobrota za druhou a také se tam sešla parta lidí, co se znali z předchozích kurzů. Navíc už jsme se nezdržovali teorií, všichni měli přehled o surovinách a proto jsme toho stihli tolik a na pohodu. :-)